fbpx
erhvervsportræt

Erhvervsfotografering

 

Dit erhvervsportræt er i dag mere vigtig end nogensinde og enhver erhvervsdrivende har brug for et fangende billede til at komplimentere sit brand.
Flotte markedsføringsbilleder får folk til at kigge en ekstra gang, derfor skal du sørge for at dele spændende billeder i høj kvalitet.

Jeg har de sidste 12 år haft glæden af at modtage positiv feedback fra kunder, hvor jeg har hjulpet dem med deres visuelle content. Med mobilt studie kommer jeg til dig, fremfor dig og dine medarbejdere skal transportere sig til et studie. Gælder det medarbejderportrætter sætter jeg mit studie op hos Jer og kan derved lave medarbejderportrætter på rekordtid.

Indenfor erhvervsfotografering tilbyder jeg blandt andet:

 • Erhvervsportræt

 • Stemningsbilleder

 • Markedsføringsbilleder

 • Eventfotografering

 • Konferencer

 • Produktbilleder/packshots

 • On location fotografering

 • Gruppebilleder

 • Fritlagte produktbilleder

 • Interiør

Visuel Branding

Visuel branding er perfekt til jer som mangler online opmærksomhed. Jeg skræddersyer en stærk pakke som passer til jeres behov. Denne pakke kan blandt andet bestå af:

 • Friske skarpe portrætter af jeres medarbejdere som kan bruges til visitkort eller online præsentation.

 • Stemningsbilleder der kan bruges til online kampagner på SoMe.

 • Uformelle stemningsbilleder af medarbejdere i arbejdssituationer, som kan give jeres besøgende et indblik i jeres dagligdag.

 • Professionelle produktfotos der via jeres hjemmeside giver fortjente præsentation af det i tilbyder.

Interiør

Tillid mellem virksomhed og mulige kunder en afgørende faktor for om kunden bestiller opgaven.

Sørger du for at dele skarpe og professionelle billeder af dit håndværk og produkter?

Med professionelle produktbilleder/interiørbilleder af dit håndværk vil dine mulige kunder få en ærlig oplevelse af dit værk.

Har du nok visuel content til at brande dit firma jævnligt online?

Har du en rød tråd i det content du poster på sociale medier?

En fotograf kan på få timer sørge for at du har nok billeder til at poste jævnligt og forhøje interessen for dit firma.

 

Booker du mig med henblik på at vise dit håndværk og produkter vil jeg fx sørge for:

 • Visualisere dit gennemførte håndværk med interiørbilleder

 • Garantere content til du kan markedsføre dig online med professionelle billeder

 • Vise flotte detaljer af dit produkt, jeg har mulighed for at fotografere selv de mindste produkter

 • Skræddersy en pakkeløsning som kan give din virksomhed et spark i den rigtige retning

Erhvervsportrætter og portrætbilleder af medarbejdere

Jeg har stor erfaring med fotografering af medarbejdere.

Vi skal have den bedste udgave af dit i kameraet og samtidig skal du og dine medarbejdere føle sig trygge under portrætfotograferingen.

Med mobilt studie har jeg mulighed for at komme forbi din virksomhed og lave skarpe og flotte portrætter af dine medarbejdere.

Ønsker du at lave et businessportræt on location er dette også en mulighed.

Med mange års erfaring med firmaportrætter garantere jeg både en god oplevelse og professionelle portrætbilleder af dig og dine medarbejdere.

Erhvervsfotografering når det er en succes

For at en erhvervsfotografering bliver en succes kan du læse hvilke ting som kan være afgørende her.

Forberedelse

Er du et firma og ny kunde hos mig og du ønsker at give jeres visuelle udtryk et løft?

Vi starter altid med enten et online møde eller en god snak over en kop kaffe. Her belyser vi områderne jeres firma ønsker mere opmærksomhed på. Dette kan være opmærksomhed på flotte produkter, håndværk, stemning, firmaets gode arbejdsmiljø eller andet. En erhvervsfotografering er ikke blot et skarpt billede af en mand i jakkesæt. Flere virksomheder ønsker både professionelle portrætter til visitkort samt uformelle portrætter i miljø der afspejler den skønne stemning jeres firma har.

Efter mødet laver jeg et skarpt tilbud på en erhvervsfotografering på baggrund af de ønsker jeg har modtaget.

Derefter aftaler vi en dag eller to, hvor jeg kommer for at lave en professionel erhvervsfotografering hos jer. Består erhvervsfotograferingen af medarbejderportrætter har i, inden jeg ankommer, sørget for en liste over alle medarbejdere som skal have et businessportræt og hapset en hjælper som skal sørge for et godt flow. Jeg sætter mit studie op og derved kan jeg lave firmaportrætter på kort tid, så længe der er et godt flow i medarbejderne. Det er vigtigt, at medarbejderne ved et cirka klokkeslæt for hvornår de skal møde op til deres medarbejderportræt.

Efter jeg har lavet de professionelle medarbejderportrætter kan jeg sørge for gruppebilleder af de forskellige afdelinger. Det er muligt at lave gruppebilleder på ren hvid baggrund eller i miljø. Det kan laves udendørs, eller i kontormiljøet eller måske i har en helt anden kreativ idé til jeres gruppeportræt?

Når gruppeportrætterne er lavet, har medarbejderne tid og ro til at fortsætte deres arbejde. Imens kan jeg gå rundt og lave flotte stemningsbilleder, fange smilene, travlheden, omgivelserne og meget andet. Inden jeg ankommer har i selvfølgelig sørget for, at jeres firma er ryddet pænt op og fremstår som i ønsker jeres kunder skal se jer.

Efter jeg har fotograferet omgivelser og stemningsbilleder kan det være her vi siger tak for i dag og jeg vender hjem.

I vil (alt efter opgavens omfang) modtage jeres flotte, skarpe og professionelle billeder fra erhvervsfotograferingen inden der er gået 14 dage. I mellemtiden kan det være i er kommet i tanke om flere/andre slags billeder i ønsker, måske der også snart bliver ansat en ny medarbejder som selvfølgelig også skal have et erhvervsportræt. Vi laver en booking i nærmeste fremtid, hvor jeg kan komme forbi og lave en professionel erhvervsfotografering igen. På denne måde sørger vi for, at i har rigeligt med visuel content til markedsføring, samt at i bevarer jeres professionelle look udadtil.

Eventfotograf

Når virksomheder afholder events, er minderne og de unikke situationer værd at have med sig efterfølgende. En erhvervsfotograf kan fange de vigtige øjeblikke som i efterfølgende kan bruge online og evt. i magasiner/flyers/folders etc.

Inden i booker en erhvervsfotograf er det vigtigt i er bevidste om, hvad i ønsker at få foreviget. Ønsker i blot stemningsbilleder af eventet? Eller ønsker I også professionelle portrætter nu hvor medarbejdere og samarbejdspartnere kommer langvejs fra? Måske der er en bestyrelse som i ønsker at fremvise efter eventet?

Alt dette er vigtig info som erhvervsfotografen har brug for at vide. Planlægningen er essentiel når det gælder events, da det er uhyrlig svært at gøre om. Jeg opfatter events som bryllupper. Der er nogle meget vigtige situationer som SKAL foreviges, der er en planlægning af dagen der skal være forholdsvis skarp.

En erhvervsfotograf skal gerne kunne kende forholdene, der hvor eventet afholdes. Ønskes der erhvervsportrætter på studiebaggrund skal der være plads til jeg kan sætte mit mobile studie op. Ønskes der gruppebilleder på ren baggrund er dette også brugbar viden. Er der specielle ønsker til unikke situationer som skal dækkes? Det er også vigtig viden for fotografen.

En detaljeret beskrivelse af ønsker, forventninger osv. vil være guld værd for erhvervsfotografen at få. Jeg spørger altid om de ting som jeg har erfaret er vigtigt, men ofte sker det, at planlæggeren for eventet har nogle små ekstra opgaver/situationer som skal foreviges.

Står du og skal afholde et event for din virksomhed? Grib knoglen og ring til 31372001 og tag en snak med en erfaren erhvervsfotograf. Ring gerne i god tid, så vi kan planlægge Jeres vigtige dag bedst muligt.

Portrætbilleder af medarbejdere

Med mange års erfaring indenfor portrætfotografering kan jeg garantere at jeg får den bedste udgave af dig og dine medarbejdere i kassen.

Der er mange faktorer som spiller ind for at opnå det bedste resultat indenfor portrætfotografering. Indenfor erhvervsfotografering med mange medarbejdere er rød tråd utrolig vigtig. Forskellige baggrunde og lyssætninger giver ikke et professionelt resultat når man scroller ned over jeres firmaportrætter på hjemmesiden. Er jeres medarbejdere i øjeblikket blevet fotograferet med en telefon i lyset fra halogenpærer i loftet? Er dette tilfældet kaster det en uprofessionel skygge over jeres visuelle brand. En besøgende på jeres hjemmeside vil lynhurtigt opdage manglen på kvalitet, hvis i nøjes med uskarpe og uprofessionelle portrætter. Det afspejler jeres generelle brand og derved opnår i en lavere rang i forhold til jeres konkurrenter.

Der er som sagt flere ting som spiller ind der kan gøre det svært for en fotograf at holde den røde tråd når det gælder firmaportrætter. Ønskes der den samme baggrund? Ønskes der samme belysning? Samme redigering? Posering?

Alt dette er faktorer som skal overvejes inden fotografen ankommer. Med mange års erfaring indenfor erhvervsfotografering og medarbejderportrætter kan jeg garantere rød tråd i baggrund, posering, belysning og redigering. Endnu vigtigere gælder dette også hvis der ansættes nye medarbejdere. Jeg sørger for at gemme indstillinger, lyssætning etc. så jeg kan garantere den samme opstilling som de gange jeg før har været og fotografere.

Voksne mennesker som ikke er vant til at stå foran et kamera kan godt blive nervøse. Jeg har fotograferet medarbejdere som hader at stå foran et kamera, hvor de efterfølgende overrasket har sagt at “det var da ikke så slemt!”. Jeg kender flere tricks til at få få dig og dine medarbejdere til at fremstå selvsikre og få det ægte smil frem.

Jeg er som person meget udadvendt og når jeg fotograferer jer så snakker jeg, rigtig meget. Snak, grin og uformel stemning får dig og dine medarbejdere til at slappe af under portrætfotograferingen og derved opnår vi de ægte smil. Hvad gør du af dine hænder og arme under en fotografering?

Medarbejdere glemmer ofte hvordan man bevæger sig normalt når et kamera peger på dem, og derfor har jeg erfaret mig flere måder at få dig til at slappe af på. Jeg guider dig hele vejen igennem portrætfotograferingen så vi får den bedste udgave af dig i kameraet.

– Jeg tilbyder alt fra medarbejderportrætter, visual content, markedsføringsbilleder og meget andet.

– Ved portrætfotografering vil de og dine medarbejdere blive guidet til at fremstå selvsikre og imødekommende. Når vi kombinerer disse to udtryk vil vi få den bedste udgave af jer i kameraet. Dette vil få folk til at kigge en ekstra gang når de ser dine billeder.

Dine markedsføringsbilleder laves med udgangspunkt i dine ønsker i samspil med min erfaring. Jeg er stolt af de mange firmaer jeg har hjulpet gennem tiden. Med bred erfaring har jeg stor viden og mange idéer til hvordan vi får din virksomhed til at skille sig ud fra andre.

– Jeg har mobilt studie og kan derfor både lave visuel content, medarbejderfotos og meget andet on location. Jeg har mulighed for at sætte studie op hos Jer, så i ikke skal spilde tid på at rejse til et studie.

– Vi sørger for at skræddersy en pakke til dig så du får lige hvad du behøver til en skarp pris.

– Book et møde i dag, så kan vi tale om hvordan vi kan få løftet og udviklet jeres visuelle content.

Kontakt mig gerne med spørgsmål eller efter en uforpligtende snak.

Har du læst mine 5 gode grunde til hvorfor du skal have et professionelt portræt?

Du finder mit indlæg her: