fbpx

5 Grunde til du har brug for et professionelt portræt

 

I dag er et flot og professionelt portrætbillede ikke bare noget for de højeste chefer i store virksomheder. Om du skal præsentere dig selv på de sociale medier, hjemmesiden eller via en ansøgning har et flot portrætbillede en kæmpe betydning for resultatet. Læs herunder fem gode grunde til hvorfor alle har behov for et professionelt portræt.

 

 

1. Du skiller dig ud fra mængden

 

Om du er selvstændig, jobsøgende eller fx skuespiller ønsker du at potentielle kunder og forbindelser kaster et ekstra blik på dine billeder. Billeder i høj kvalitet afspejler dit image. Det første der fanger en arbejdsgivers blik på en ansøgning er det medsendte billede. Et godt førstehåndsindtryk kan være årsagen til et en forbindelse, et møde eller et salg. Spild ikke denne mulighed med et mobilbillede fra forrige sommer.

 

2. Dit billede huskes

 

Ved at bruge professionelle billeder på sociale medier får dine opslag ikke bare større eksponering, dit billede forbindes med dig. Dette får folk til at huske dig. Et fangende billede på en hjemmeside kan få den besøgende til at klikke sig videre, hvor uprofessionelle billeder kan få en potentiel kunde til at klikke sig væk. Flotte billeder i god opløsning er rart for øjne at se på og det gør dig og dit brand mere spændende for potentielle kunder.

 

3. Dine kunder vil gerne kende dig

 

Om du er selvstændig med webshop, konsulent, terapeut eller andet ønsker dine potentielle kunder at se hvem der gemmer sig bag skærmen. Overvej hvilken forskel der er på at møde et flot og behageligt billede af dig, eller et uskarpt billede i dårligt lys.

 

4. Du opbygger tillid

 

Folk vil genkende dig når de møder dig face to face, dette opbygger tillid. De får følelsen af at kende dig og større ønske om at arbejde med dig. Om du sender ansøgninger, uddeler visitkort eller andet forhøjer du chancen for at blive genkendt med et flot professionelt portrætbillede.

 

5. Din selvtillid får et boostJon fra bagedysten professionelt portræt

 

Når du bliver fotograferet af en professionel fotograf bliver der ikke bare trykket på knappen. Lys vil blive sat så du ser bedst mulig ud, du bliver guidet under fotograferingen så den bedste version af dig kommer i kameraet. Har du et billede som du er stolt af at vise til andre bliver du også mere glad for dig selv. Det er med til at booste din selvtillid som kan give afkast i andre situationer.

 

Et professionelt portræt er ikke kun for topchefer mere. Alle behøver et. Har du ikke allerede et flot og skarpt billede af dig selv, anbefaler jeg dig at tage kontakt til en fotograf så du kan få krydset den del af din liste. Med et flot professionelt portræt vil din personlighed og dit brand skinne igennem og skabe større opmærksomhed. Dette kan skabe nye muligheder for dig!