fbpx

Konfirmationsfotografering

Med mange års erfaring har jeg været til flere konfirmationer og fotograferet mange konfirmander.

En konfirmation minder meget om et bryllup, der er et program der skal følges, en konfirmand der måske er nervøs for fotograferingen, forældre som håber dagen forløber perfekt og meget mere. Jeg kan sørge for, at i ikke behøver at bekymre jer om at få dagen foreviget. Jeg har fotograferet fra start til slut til flere konfirmationer og har skudt mange portrætter. Jeg kender flere gode tricks til at få konfirmanden til at føle sig tryg så vi kan få den bedste version af dit barn i kameraet.

Udover konfirmationsportrætter laver jeg også situationsbilleder og gruppebilleder. Det kan være af alle konfirmander i kirken eller familiebillederne som i vil se tilbage på og glæde jer over i mange år.

Jeg ser de specielle situationer ske før de opstår og derfor har jeg med min erfaring lært, hvor og hvornår jeg skal skyde billeder til fester mm. Jeg ved hvor vigtigt det er at fange de unikke øjeblikke. At slippe bekymringerne om billeder og vide at der er en professionel fotograf, som nok skal sørge for at få det hele med giver jer ro i sindet. Booker i en fotograf til jeres vigtige dag behøver I heller ikke spørge Onkel Bent om han ik lige kan skyde nogle billeder med hans telefon 🙂

 

Kontakt mig her for at få et uforpligtende tilbud og en snak om jeres vigtige dag.