fbpx

Om Daniel Bjørn Johannesen

Mit navn er Daniel og jeg bor i Hinnerup nord for Aarhus med min kone og to dejlige børn.
Med over 13 års erfaring som fotograf har jeg haft utallige tilfredse kunder og mange forskellige spændende opgaver. Jeg er oprindelig pædagog med bred erfaring men efter flere år som fuldtidspædagog gik jeg selvstændig som fotograf. Jeg ELSKER at fotografere, – at finde frem til det flotte udtryk om det er bryllupper eller portrætter.

Mit studie er mobilt og kan sættes op (næsten) alle steder. Derfor har jeg haft fotojobs over hele landet. Det sparer tid for firmaer og private at jeg kommer til dem fremfor de skal komme til mig. Børnene er trygge i vante omgivelser og medarbejdere kan blive fotograferet på deres arbejdsplads.

Når det gælder familier og børnefotograferinger er jeg tosset med at skyde billeder udendørs. Her er der plads til at lege og få uopstillede ærlige billeder af de skønne børn.

Mit mål med en fotografering, udover nogle superlækre billeder, er at skabe en hyggelig, sjov og afslappet stemning så alle har en god oplevelse. Jeg er meget udadvendt som person, hvilket fotograferingen også bærer præg af. Ordet “smil” bruger jeg aldrig da det oftest giver et “falsk” udtryk. Derimod giver snak og humor ærlige og naturlige udtryk, – og får dig også til at føle dig afslappet.

 

Jeg tilbyder:

-Firmaportrætter
-​Nyfødtfotografering
-Babyfotografering
-Børnefotografering
-Portrætfotos til gave, profilbillede til online medier og andet
-Billeder til CV
-Familieportrætter
-Bryllupsfotografering og andre arrangementer
-Gravidfotografering
-Kalendershoot til polterabend eller som gave.
-Produktfotos
-Print af foto
-Konfirmandportrætter
-Modebilleder

Jeg er altid åben for nye udfordringer

Tag et kig i galleriet og kontakt mig.

– Daniel

Det siger kunderne

 

Jeg er så heldig at flere af mine kunder har givet mig venlige ord med på vejen i form af kommentarer og anmeldelser. Jeg har samlet et uddrag nedenfor, så du kan se hvad andre mener om mig.

 

Det var virkelig en god oplevelse for hele familien at være til photoshoot i skoven. Daniel var virkelig dygtig og super god til at få lokket smil ud af vores børn – selv den mindste, der ellers ikke smiler til hvem som helst. Kan varmt anbefales”

“Daniel har taget de dejligste billeder af vores datter og os. Han har et virkelig godt tag på børn og skaber en hyggelig og afslappet stemming. Vi kan kun give ham vores allerbedste anbefalinger og vi vil helt sikkert bruge ham igen næste gang vi skal have taget billeder!!”

“Daniel er simpelthen helt eminent til at fange glimtet i øjet og få børn til at føle sig helt trygge. Det er skønt, at fotograferingen kan foregå i de hjemlige omgivelser, hvor han virkelig kan se mulighederne for de gode billeder. En klar anbefaling herfra”

“Vi fik bare de flotteste bryllupsbilleder, vi vil varmt anbefale Daniel 😊
Han er ikke bare professionel og fleksibel, han svarer desuden hurtigt på e-mail og forstod hvad vi gerne ville have af billeder.”

“Super service.
Professionel og dygtig til sit job. Børnene elskede ham og han fik det bedste frem i dem begge. Kan kun anbefale. De bedste billeder af vores dejlige børn.”


“Daniel er en fantastisk fotograf. Vi fik lige de billeder vi ønskede os fra vores store dag. Han lyttede, beroligede en Bridelizza og var hurtig og omhyggelig. Lige som vi gerne ville have det. Ham kan vi varmt anbefales!”

Sygt nice” – Jon fra Den store bagedyst.

“Daniel er bare fantastisk. Vores unger elskede ham. Og han tog sig god tid til drengene. Billederne skulle være naturlige og ikke opstillede , og vi fik de fedeste billeder med hjem. Både ude fra skoven og indefra. Det var hyggeligt at få taget billeder og ikke en træls “skal opgave” for børnene.
Guld stjerner til ham fra mig.”

“Daniel gav os en super god oplevelse med Fotoshoot hjemme hos os selv. Han var meget professionel i sin tilgang til både gravidshoot og børneshoot, og formåede at gøre oplevelsen meget naturlig for alle parter. Meget flotte billeder, og virkelig hurtig leveringstid. Kan kun anbefale Daniel.”

“Daniel har det sikre blik for hvad der virker på billeder.”

Daniel har taget de dejligste billeder af vores datter og os. Han har et virkelig godt tag på børn og skaber en hyggelig og afslappet stemming. Vi kan kun give ham vores allerbedste anbefalinger og vi vil helt sikkert bruge ham igen næste gang vi skal have taget billeder!!”

“Daniel er simpelthen helt eminent til at fange glimtet i øjet og få børn til at føle sig helt trygge. Det er skønt, at fotograferingen kan foregå i de hjemlige omgivelser, hvor han virkelig kan se mulighederne for de gode billeder. En klar anbefaling herfra”

“Fantastisk godt resultat, som vi er meget tilfredse med. Og det bedste var nærmest den afslappede stemning der var”

“Super service.
Professionel og dygtig til sit job. Børnene elskede ham og han fik det bedste frem i dem begge. Kan kun anbefale. De bedste billeder af vores dejlige børn.”