fbpx

Newborn / babyfotografering

 

De fleste af os, som har børn kender til de mange hundrede billeder vi har i vores kamerarulle på telefonen. Billederne fra telefonen har det dog ofte med at være lidt slørrede, ikke helt i top i kvaliteten og egner sig ikke super til at få lavet flotte print af.

 

Jeg har stor erfaring med fotografering af babyer og nyfødte og kan hjælpe dig med at få de lækre billeder i kassen som du ønsker. Udover at vide hvordan man får de flotteste billeder, har jeg også alt udstyret til at opnå dette. Som en ekstra bonus tager jeg billederne i dit hjem, – men stadig i studie. Jeg kommer nemlig og sætter mit studie op i dit hus. Det vil sige jeg medbringer kamera, baggrund, lys og hvad der ellers skal til for at få de perfekte babybilleder i kameraet.

Jeg laver babyfotografering i Hinnerup og kører også over hele landet. Du behøver ikke løfte en finger, det eneste du skal sørge for så vi kan opnå en god newborn fotografering er et opvarmet hus og lidt plads til mig og mit udstyr.

  • Jeg kommer og sætter mit studie op i dit hjem, derfor behøver du ikke pakke tasker eller andet. Når jeg fotograferer din baby skal der gerne være god varme da de nemt fryser.
  • Fotografering i cirka en time med børnevenlig fotograf
  • En sjov oplevelse for både børn og voksne
  • Du udvælger selv billeder online efterfølgende
  • Der medfølger 10 stk redigerede digitale billeder i farve samt sort/hvid
  • Kørsel: 4 kr. pr km.
  • Pris: 2.399

Book nu

“Daniel er så god til børn. Min søn som ellers ikke er ret vild med at blive fotograferet havde en fest da han var her. Resultatet af fotograferingen er fantastisk. Der er både alvorlige billeder, glade billeder og fjollede billeder. Min søn er 4 år. Servicen var også helt i top. Hurtig responce på e-mails og billederne havde vi meget hurtigt efter fotograferingen.Vi vil gerne anbefale Daniel og vi vil selv bruge ham en anden gang.”

 

“Super service. Professionel og dygtig til sit job.
Børnene elskede ham og han fik det bedste frem i dem begge. Kan kun anbefale. De bedste billeder af vores dejlige børn.”

 

“Daniel gav os en super god oplevelse med Fotoshoot hjemme hos os selv. Han var meget professionel i sin tilgang til både gravidshoot og børneshoot, og formåede at gøre oplevelsen meget naturlig for alle parter. Meget flotte billeder, og virkelig hurtig leveringstid. Kan kun anbefale Daniel.”