fbpx
Bryllupscoverlille2

Bryllupsfotografering​

Jeg tager udgangspunkt i de billeder som I ønsker. Inden den store dag snakker vi sammen omkring stil af billeder, hvilke situationer i ønsker foreviget og meget mere. Med mange bryllupper fotografereret kan jeg ud fra jeres ønsker og min erfaring anbefale hvordan vi får de bedste billeder ud af dagen.

Mine priser for bryllupsfotografering starter ved 3.999 kr. + kørsel.

Kontakt mig efter et uforpligtende skræddersyet tilbud til Jeres bryllup.

 

Har du læst mine 5 gode råd til dit bryllup?

Læs dem her:

Har du styr på det hele til festen? Jeg kan anbefale https://www.fuglsanggaard.com/ som kan levere alt hvad du skal bruge til den store fest.

Taget fra hjemmesiden: “Hvad end du mangler af  borde, stole, duge, servietter eller service, så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring på området, og kan med sikkerhed også være behjælpelige med dit arrangement.”

“Vi fik bare de flotteste bryllupsbilleder, vi vil varmt anbefale Daniel 😊
Han er ikke bare professionel og fleksibel, han svarer desuden hurtigt på e-mail og forstod hvad vi gerne ville have af billeder.”

 

“Daniel er en fantastisk fotograf. Vi fik lige de billeder vi ønskede os fra vores store dag. Han lyttede, beroligede en Bridelizza og var hurtig og omhyggelig. Ligesom vi gerne ville have det. Ham kan vi varmt anbefale!”